Tevékenységünk

Egyedi szoftverek tervezésével, fejlesztésével és karbantartásával foglalkozunk.

Az elmúlt tíz év alatt minden elkészült szoftvertermékünk céla ugyanaz volt: hasznot hozni a Megrendelőnknek. A fejlesztés során elsősorban nem a megállapodások szövegét, hanem a végső felhasználást és a termék célját tartotunk a szemeink előtt. Hisszük, hogy ezzel jelentős időt és költséget takarítottunk meg Megrendelőink számára.

Ipari automatizálás

2013-ban az ipari automatizálás felé vettük az irányt, ahol a méretezés és a folyamatos innováció miatt az egyedi szoftvertermékek szemponjából hosszútávon is erős piacára számítunk.

Legnagyobb büszkeségünk egy virtuális-erőmű működését támogató termék, melynek elsődleges feladata, hogy a beérkező összes energiaigényt megfelelő logika szerint elossza a termelőegységekre. Nagyságrendileg ötven párhuzamos kapcsolatot kezel az ország több mint harminc helyszíne felé, és tesztjeink szerint olyan erőforráshatékony, hogy akár egy hétköznapi notebookról is lehetne futtatni.

Ezen felül készítettünk távmérések leolvasására szolgáló alkalmazást, kisebb-nagyobb integrációs feladatot ellátó interface-eket és csatoló-alkalmazásokat, és Budapest egy jelentős irodaházában a PLC-s épületfelügyeleti vezérléshez a kezelőfelületet mi szállítottuk.

A fenti referenciákhoz szándékosan nem írtam olyan információt, amivel a megrendelő egyértelműen beazonosítható lenne. Ha úgy érzi, hogy a bizalom megteremtése érdekében további részletekre lenne szüksége, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Igyekszem minden kérdésére felelni, amíg az nem sérti valamelyik titoktartási kötelezettségünket, illetve a szakmaetika írott vagy iratlan szabályait.

Ha a fentiek felkeltették az érdeklődését kérem, keressen bizalommal! Az elérhetőségeimet itt találja: Elérhetőségek.

Tisztelettel:

Farkas Péter
ügyvezető